Acht superhandige luxe-apparaten voor over de top luie mensen

opslossingen voor grote problemen

Wie goed wil luieren heeft voorwerk nodig en de juiste middelen om tot niksen te kunnen komen. De juiste lighouding, de juiste etenswaren binnen handbereik, het komt allemaal heel nauw. En dan is er nog de tijd die je ergens vandaan moet halen. Daarom hier wat tijdsbesparende, maar ook praktische handigheden, waardoor je nog lekkerder je vrije tijd ingaat.

1 Angry mama magnetron schoonmaker
Als je op dit artikel hebt geklikt, maak je vast veelvuldig gebruik van een magnetron. Maar hoe irritant zijn die dingen om schoon te maken? Heul. Ze dwingen je schoon te maken met keiharde chemicaliën om het nog een beetje toonbaar te houden. En daarom is er deze handige gadget: angry mama. Dit is ook een geweldig Sinterklaascadeautje.

2 Bedbureau
In bed of op de bank werken met je laptop kan, maar je krijgt vaak van die scherpe vouwen onder je pols. Het ligt weliswaar heerlijk, maar het kost ook wat. En daarom is er dit handige laptopbureautje, dat je zo over je heen zet. En dan kan je er ook nog wat ontbijt bijleggen. Volgens de fabrikant is het een ‘gift from nature’ en ik heb altijd geleerd dat het heel onbeschoft is om cadeautjes niet aan te nemen. WANT.

3 Een bed dat zichzelf opmaakt
En ook nog eens temperatuur PER KANT reguleert. Bekijk dit filmpje en zie de logica in alles wat deze man zegt. Ja, hoezo kan ik het 19,8 graden maken in mijn auto, maar moet ik dertig minuten liggen woelen voor een keer de ideale temperatuur van mijn bed te pakken heb?

4 Automatische veterstrikkers

5 Antistrik
Als je die hippe sneakers van Nike niet kunt betalen, of je hebt geen zin om ze elke twee weken op te laden, dan kun je ook gewoon deze antistrik-veterstoppers kopen.

6 Een föhnstandaard
Voor wie, net als ik, niet kan borstelen en föhnen tegelijk. Of voor wie geen zin heeft zijn hond met de hand droog te föhnen? Ik snap dit plaatje niet helemaal.

7 De hondenpoepconstructie
Nu we toch bezig zijn met honden. Superlieve beesten natuurlijk, maar die poep waar je dan met een zakje achteraan moet. Voor niemand leuk. Liever koop je deze constructie.

8 Droogshampoo
Soms is je haar niet om aan te zien, omdat het aan alle kanten tegen je hoofd plakt. Het is vet, maar je hebt geen zin om het te wassen. Introducing: droogshampoo! Je kunt het gebruiken op droog haar, maar soms gebruik ik het op nat haar, maar dat doe ik eigenlijk alleen om mezelf het idee te geven dat het wat schoner is.

Tien over de top luxe-items die je toch in huis wil hebben

Ook liever lui dan overspannen? Sluit je aan bij de community en volg ons op Facebook en Instagram

3 I like it
0 I don't like it

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *