Apps en gadgets die je leven aanzienlijk vergemakkelijken

Schermafbeelding 2018-09-13 om 21.44.33

Techniek heeft ervoor gezorgd dat we onze was kunnen uitbesteden aan een machine en niet meer het gras met een schaartje hoeven bij te knippen. Nu die grote taken des levens zijn overgenomen door apparaten is het zaak ons te concentreren op de kleinere ongemakken. Een overzicht van gadgets die je leven nog luier maken.

Lazy readers

Hoe vaak lig je op een bank of bed te lezen en wil je eigenlijk je nek naar achteren gooien, maar moet je praktisch scheel kijken of je ogen dusdanig laag in je oogkas moffelen, dat je hoofdpijn krijgt. Daarom zijn er de lazy readers, die zet je op en dan kun je helemaal dubbelgevouwen je boekje lezen! Je mag alleen geen bril hebben, want daar past deze bad boy niet overheen. Kosten? Paar euro.

Telefoonnekhouder

Hoe vaak ben jij al met een blauw oog naar je werk gekacheld, omdat je weer je telefoon op je gezicht had laten vallen? Ontelbaar. Met deze gadget heb je je armen niet meer nodig en nu nog iets waarmee je het makkelijk in je tas kan buigen, zodat je gewoon normaal over lekker een film kan kijken zonder eerdergenoemde nek te vernachelen, dan wel spierpijn te kweken. Je hebt ze al voor een paar euro, of deze ‘sjieke’ uitvoering voor 30 euro bij BOL.com.

Soms heb je gezellig kaarsjes aangestoken en wil je eigenlijk gaan slapen, maar branden die lampjes nog. Vet veel werk om daar dan helemaal naar toe te lopen en om weer helemaal in te ademen en dan met precies de juiste hoeveelheid lucht in je longen dat vuur weer te doven. Liever download je de app BLOWER. Die doet iets geks met je speaker, waardoor er precies genoeg lucht uitkomt om kaarsjes mee uit te blazen. Kost 2,29 euro, maar dan hoef je dus nooit meer een kaarsje uit te blazen, he.

Hehe, dat je warm water wil pakken, maar het duurt natuurlijk weer een uur voordat die boiler een keer is opgewarmd. Dan heb je geen zin om de hele dag met een vinger onder je kraan te hangen om te zien wanneer het EINDELIJK eens een keer is opgewarmd. Voor nog geen VIJF EURO kun je dat eens en vooral altijd dat probleem bij het grofvuil zetten. LED Faucet lights zijn de magische woorden waar je op moet googelen.

Deze is voor mensen met een budget. Ik ben hier al jaren voor aan het sparen. Of eigenlijk spaar ik voor een groter huis, zodat ik een ‘wasruimte’ kan inrichten met een wasmachine, een droger en deze vrolijke printerachtige rockster. Schijnt wel dat er een nog beter model uitkomt volgend jaar, dus ik hou nog even mijn hand op de knip.

De volgende fase is dat we deze gadgets gaan testen natuurlijk. Welke zien jullie het liefst getest? Comment onder het artikel!

4 I like it
0 I don't like it

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *