Tien over de top luxe-items die je toch in huis wil hebben

Schermafbeelding 2018-08-13 om 15.24.57

Dit artikel is voor de mensen die net als ik graag kijken naar de duurste (en afzichtelijkste, serieus, klik even op deze link) huizen op Funda, om te zien hoe rijke mensen leven. Ik droom persoonlijk graag weg bij binnenzwembaden en gigantische baden en privébioscoopjes. Daarom maakten we een top tien van de meest uitbundige luxe die ik op het wereldwijde web kon vinden. Veel plezier!

10 Een ingebouwde, perfect getemperatuurde wijndispenser

Superhandig voor als je geen zin hebt om helemaal de koelkast open te maken én je wijnfles en die dan ook nog eens horizontaal te moeten houden én kurk de weer in te duwen met de laatste kracht die je in je hebt, weer die koelkast open, want je houdt van het milieu, pff. Voor je het weet ben je een hele minuut verder. Een minuut die je veel beter had kunnen besteden.

9 Ik luister graag naar muziek, maar die oortjes vallen telkens uit elkaar om onduidelijke redenen. Bekend probleem? Koop dan deze tiara.

8 Wie graag naar het strand gaat, zoals moi, is steevast op zoek naar de meest ideale ligpositie. Het is een struggle met zand, verkoeling, trek en kramp waar ik telkens kleine stapjes in opschiet. Als ik geld had, waren deze struggles in een klap verdwenen met de aanschaf van dit apparaat. Ik moet telkens een beetje huilen als ik me bedenk dat ik dit nooit ga kunnen betalen.

7 Als je nooit meer je laptop ergens wil laten slingeren, investeer je in deze tas:

6  Een kidnapverzeker, slaap je toch rustiger van. Zeker als je kinderen hebt.

5 Nu we toch bezig zijn met de bescherming van onze levens, kopen we meteen een gun. Maar geen ordinaire gun, zo’n die je een aggenebes luchtbuks die je bij de legerdump haalt, maar een solide geweer van Holland & Holland.

4 En als je een Lazy Be bent, houd je vermoedelijk van koffie om jezelf op gang te krijgen. En als je echt van koffie houdt, koop je deze gouden bitch.

En dan komen we nu bij de categorie overprized designer bullshit. Ik schrijf dit zo neerbuigend op, puur uit onderdrukte jaloezie dat ik dit soort ongein nooit eens gedachteloos op de kop kan tikken.

3 Een Alexander Mcqueen paraplu met doodshoofd, laat je toch wat minder makkelijk in de trein liggen, want 585 dollar. Maar jongens, ik heb er een gevonden voor de helft van de prijs. Ya welcome. 

2 Skate Moss schaatsen zodat je niet meer voor aap in die lompe schaatschoenen het ijs over moet.

1 Een surfboard van Chanel a 7.000 dollar

Kijk vooral ook even naar de hysterische video van Chanel met ‘onze’ Michiel Huisman, die zo verlekkerd zit te kijken naar de body double van Gisele Bündchen die superatletisch over de golven dendert.

2 I like it
0 I don't like it

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *