Over ons

Lang leve de luiheid!

De tijd van ‘moeten’ is voorbij. Mensen vallen bij bosjes, omdat we niet de rem op onszelf zetten maar doorkachelen terwijl de fomo in onze nek hijgt. Vier daarom de rust met Lazy Bees. Wij zijn experts op het gebied van luieren, op vakantie gaan, dutjes doen, zo weinig mogelijk tijd besteden aan onzin en niet meer werken dan strikt noodzakelijk. Want acht uur werken per dag is aan de hoge kant. Niemand kan zo lang productief zijn en het wordt tijd dat we dat met zijn allen erkennen in plaats van door te bikkelen tot we tegen een muur opknallen. Bezig zijn is niet hetzelfde als productief zijn. En lui zijn is geen zonde maar een deugd. 

Lui zijn is niet makkelijk. Was het maar zo simpel als jezelf op een opblaasflamingo in een zwembad op Ibiza neerleggen. Er komt meer bij kijken: je moet eraan toe kunnen geven en je niet laten sturen door het gevoel dat je het niet verdiend hebt of luisteren naar dat stemmetje in je hoofd dat blèrt dat je eigenlijk nog bergen moet verzetten. 

Op dit platform vind je manieren om zo lui mogelijk in het leven te staan. Gooi het roer om, wees lui en krijg minder stress, geen burnout en ga niet ten onder aan bewijsdrang. Let op: lui zijn, is niet niets doen. Kijk naar ons, wij hebben immers dit platform opgericht. Lui zijn is je vrije tijd omarmen. Niet telkens het gevoel te hebben dat je wat moet, dat je niet genoeg uit je leven haalt. Lui zijn betekent vooral accepteren en loslaten.

Leef lui en sluit je aan bij de Lazy Bee-community. Volg ons op Facebook en Instagram. Want samen lui zijn is leuker dan alleen. 

Van links naar rechts: Lona Aalders, Amanda van Schaik en Maartje Willems.

Lona heeft de fabulous illustraties van de bijtjes gemaakt. Copyright ligt bij haar.